Cad Consult as har blitt kåret til det beste opplæringssenteret i Norden og Baltikum, de mest fornøyde kursdeltakerne i Norden og Baltikum har gjennomført kurs hos oss.

Cad Consult as har eksistert i 24 år, enkelte medarbeidere har over 30 års erfaring innen Autodesk Software. Cad Consult as har en svært høy faglig profil innen DAK og er valgt å bli et ATC (Autodesk Authorized Trainings Center), dette stiller strenge krav til kompetanse, kursdokumentasjon, kvalitet og lokaler.

Totalt har over 1100 Arkitekter, Interiør arkitekter, Ingeniører, og tekniske tegnere gjennomført korte og lengre kurs hos oss.

Kursene vi holder er beregnet på person innen alle fagdisipliner, vi anbefaler kursdeltakerne å starte med et AutoCAD grunnkurs før de går videre til spesialprogrammene. Dette fordi de vil da få en grunnleggende forståelsen av hvordan Autodesk’s programvare virker. Det er svært mange som fortsatt arbeider kun med AutoCAD og ikke har tatt skrittet videre til spesialprogrammene. For disse brukerne er det svært viktig å ta et videregående- eller et 3D kurs, de vil da oppleve at de arbeider mer effektivt med programmet, og dette gjør at bedriften blir mer produktive innen konstruksjon.


Fra venstre, Taylor Pohlman, VP Support & Autodesk Learning, Svein Thomsen Daglig leder Cad Consult as og Bee Ng, Senior Director Autodesk Learning

Vi har svært mange bedrifter som ønsker spesialopplæring der vi skreddersyr kursene, vi legger da opp en plan sammen hvordan vi skal nå målet. Vi tar da utgangspunkt i hva bedriften produserer og legger opp kurset i henhold til det. Disse bedriftene produserer tegninger svært effektivt etter ferdig kurs.

Ta kurs hos Cad Consult as, og bli mer effektiv og fortrolig med programvaren.

For mer info www.cadconsult.no og påmelding, eller ring 90666320