AutoCad og Revit tema kurs

Utdanningsmål:
Dette er kurset for deg som ikke finner noen kurs som tilfredsstiller dine ønsker. I samarbeid med deg/bedriften din spesialsyr vi et kurs ut fra ønskede temaer i AutoCAD eller Revit. Vi har hatt svært mange kunder som har deltatt på denne type kurs og de svært fornøyde og har effektivisert produksjonen av tegninger betraktelig.

Kjente problemstillinger:
Hvorfor sitte i times vis og fundere på ett eller flere problemer når Cad Consult har løsningen for deg! Effektivisering er penger spart for bedriften og arbeids dagen blir mye hyggeligere når du ikke må sitte å irritere deg over software problemer. Får du løst problemene så medfører det bedre trivsel og trivsel skaper effektive medarbeidere og effektivitet er noe alle ønsker.

Du ønsker heller ikke å delta på et kurs som ofte varer flere dager for å få løst bedriftens problemer eller du ønsker et lengre kurs for å bli fortrolig med programmet du arbeider med. Da er dette kurset for deg.

Ta kontakt med oss på telefon 966 60 027 eller send oss en mail post(at)cadconsult.no så kommer vi frem til en agenda som passer deg/dere 100%.

Kursinnhold:
Settes opp etter ønske fra deg.

Eksempel varighet:
In-house/online  1-2 timer.
In-house/online  1-2 dager
Oppfølging/kursing av medarbeidere 1-2  dager i uken i en avtalt periode.
Lengste kursperiode var 1-2 dager i uken i 8-9 måneder. Alt er mulig!

Alle våre kurs kan også gjennomføres online, du kan selv velge oppstartsdato i samarbeid med instruktør.

Oppstart
Kurset starter
Priser
Påmelding til kurs